DOUXO S3 Calm pads

Pads til rens af mindre områder med sensitiv og tør hud. Perfekt til mindre hudområder og sværttilgængelige hudfolder.

 

DOUXO S3 Calm pads er tilgængelig i intervaller af 1

DOUXO S3 Calm pads 30 stk. Balancerer, lindrer, fugter og blødgør tør og sensitiv hud. De fugtgivende og skånsomme ingredienser plejer og beroliger huden. Velegnet til hunde, katte og heste.

Bomuldspads til kløende, irriteret og følsom hud, som lindrer, styrker og balancerer hudens økosystem. Brug padsene til lokal rens af hud for at berolige og balancere huden f.eks. mellem tæerne, ørelapper og på det ydre øre, kinderne, omkring mundvigene og andre steder hvor der er hudfolder. Kan bruges forebyggende såvel som pleje.

Allergivenlige pads med mild duft af kokos og vanilje. Indeholder naturlige ingredienser, der bidrager skånsomt til en renere hud og pels. Det er uden sæbe, sulfat, parabener, nanopartikler, farvestoffer og ftalater. Med en pH-værdi tilpasset hudens mikroflora.

Indeholder en høj koncentration af ophytrium, en raffineret, naturlig ingrediens fra planten Ophiopogon japonicus. Ophytrium virker effektivt på de tre vigtige hudbarrierer; styrker den mekaniske hudbarriere, balancerer den mikrobiologiske og beroliger den immunologiske hudbarriere.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:DOUXO S3 Calm pads
Din bedømmelse