ForHappyPets.dk – den officielle forhandler af FELIWAY, ADAPTIL og DOUXO S3

Bag ForHappyPets.dk sidder Ceva Animal Health A/S, der bl.a. står bag de tre brands, FELIWAY, ADAPTIL og DOUXO S3.
Hos ForHappyPets.dk ønsker vi at levere produkter og services, der kan bidrage til det gode liv for dit kæledyr. Det gør vi med produkter til både hudpleje og til hunde og kattes mentale velvære i den travle og omskiftelige hverdag de er en del af i vore hjem.
Ceva Animal Health A/S, er en international koncern, der, under mottoet ”Together, beyond animal health”, har et mål om at sikre både dyr og menneskers sundhed og velfærd. Til kæledyr har vi hos Ceva skabt en lang række produkter, der er målrettet kæledyrs velfærd og velvære, både fysisk og mentalt.


Om DOUXO S3
– Når hudpleje skal være enkelt

Med vores DOUXO S3-serie har vi udviklet plejeprodukter, der passer til netop dit kæledyrs hud eller pels, uanset om det drejer sig om filtrende, skællende eller fedtet pels og hud eller du blot ønsker en mild og plejende vask/rensning.
Vores produkter er udviklet i samarbejde med både dyreejere og dyrlæger, og vi har derved fundet frem til, hvilke behov både kæledyr og deres ejere har. Vi ved derfor, at ikke alle kæledyr er lige vilde med at komme i bad, enkelte har områder, der kan være svære at rengøre og sommetider kan det være svært for dig, både at styre kæledyr og shampooflaske.
Derfor er vores shampooflasker designet, så de står stabilt og er lette at håndtere når du samtidig skal kunne holde din hund i badet. Flere af vores produkter findes som en mousse, der går ind og rengør og renser hud og pels, uden brug af vand og uden at det skal skylles ud - du undgår dermed vandkampen med hunden. Sidst men ikke mindst fås flere af produkterne også som pads, der er super-anvendelige når du skal rense ører, i hudfolder eller hvis et specifikt område på kroppen har brug for ekstra pleje.


Om FELIWAY
– Tryghed og velvære til katte

Katte er vanedyr. De har det bedst i faste rammer, uden for mange afvigelser fra de daglige gøremål og tidsplaner – men det harmonerer ikke altid med vi menneskers meget omskiftelige og travle hverdag. Selv de mindste forandringer i kattens hverdag – langsigtede som kortvarige - kan gøre katten utryg og urolig. Det kan være alt lige fra en ny stol i stuen til en kat mere, flytning eller et nyt familiemedlem.
Katten kommunikerer via naturlige luftbårne beskeder. Videnskaben kalder disse beskeder for feromoner – og det er kun katte, der opfanger disse duftløse beskeder fra dem selv og andre katte. Ligesom os, har katten brug for at kommunikere forskellige budskaber, og benytter derfor forskellige typer feromoner:
 
Tryghedsferomoner
Når katten er tryg og glad i sit hjem, markerer den sit territorium ved at gnubbe sit ansigt mod hjørner, møbler, personer og andre katte i hjemmet. Ved at gøre det, afsætter katten tryghedsferomoner. Disse feromoner minder katten om, at den er et trygt og rart sted.
 
Harmoniferomoner
I den periode, hvor killingerne dier hos deres mor, udsender hun "harmoniferomoner". Det giver killingerne en besked om tryghed og harmoni og sikrer, at de kan enes. Disse harmoniferomoner kan også opfattes og forstås af voksne katte.
 
Territorieferomoner
Katte er territoriale dyr og kan godt lide at have kontrol over deres territorium. De har derfor deres helt egen måde at fortælle andre katte, at "det her er mit sted!". Det gør de ved at kradse synlige steder og samtidig efterlade "territorieferomoner", som kommer fra deres poter.

Når noget ikke er som det skal være eller som det plejer at være, afsætter katten ikke tryghedsferomoner og kattens adfærd vil også ændre sig, hvilket kan resultere i, at den eksempelvis begynder at kradse i møbler, tisse uønskede steder eller gemme sig, og er der flere katte i hjemmet, kan de have svært ved at enes.

Med FELIWAY har forskere, sammen med førende eksperter i katteadfærd, skabt produkter, der giver katte de nødvendige feromonbeskeder, der hjælper dem til at trives, føle sig trygge og til at enes. Det er ganske enkelt lykkedes at skabe kopier af kattens feromoner, og ved hjælp af diffusere eller sprays kan disse feromonbeskeder altså nå frem til katten, så den kan føle sig tryg og rolig, uanset hvilke udfordringer den møder i hverdagen.


Om ADAPTIL
– Tryghed og velvære til hunde

Hunde er vanedyr og har det ofte bedst i rolige omgivelser og faste rammer, uden for mange afvigelser fra dagligdagens tidsplaner og rutiner. Vi mennesker lever i en meget omskiftelig og travl hverdag, og det harmonerer ikke altid med hundens behov for faste rammer. Mange hunde kan derfor have svært ved eksempelvis at skulle være alene hjemme. Nogle har det også svært med støj og høje lyde – det kan være alt fra mange menneskers snakken og råben, til trafik, torden og fyrværkeri, mens nogle hunde er udfordret, når de skal med på køretur.

Når hunde skal finde ro og tryghed, benytter de, ligesom kattene, feromonbeskeder til at minde dem om, at de kan føle sig trygge et bestemt sted og ved en bestemt situation. Men er de ikke rolige og trygge, afsætter de ikke disse beskeder, og vil derfor have svært ved netop at finde ro og tryghed i situationen, som eksempelvis, når du forlader hjemmet og de skal være alene hjemme.

Hundens tryghedsferomon frigives naturligt fra tæven til hvalpene, når de dier. Disse feromoner giver hvalpene en følelse af tryghed, sikkerhed og ro, og hjælper dem dermed til at slappe af. Feromonerne kan yderligere hjælpe hvalpe til at fokusere i de tidlige stadier, hvor de gennemgår en stor udvikling med træning, socialisering og ikke mindst, når de flytter hjemmefra. Selvom feromonbeskederne udsendes fra tæve til hvalpe, når de dier, har forskere også fundet frem til, at disse feromoner har den samme positive virkning på voksne hunde.

Med ADAPTIL har vi udviklet en række produkter, der indeholder kopier af hundens tryghedsferomon. ADAPTIL hjælper hvalpe gennem deres første tid med læring og tilvænning, og hjælper voksne hunde til en tryg hverdag og til at finde ro og tryghed, når de møder udfordringer. Ved hjælp af diffuser, halsbånd eller spray, kan du således hjælpe din hvalp eller hund til en tryg og rolig hverdag.